PENTRU MOMENTE MAGICE

 

Interesul nostru este similar cu al altor firme consacrate din domeniul artei aplicate, acela de a va atrage interesul dvs., astfel incat privind cu atentie produsul nostru sa descoperiti detalii care produc atmosfera, induc un zambet, o emotie, intr-un final ne infrumuseteaza viata. Este o conjugare inalta a elementului primordial aflat la baza piramidei necesitatilor: FOCUL.

Image module

CE ESTE?

Light-Bag®” este un produs decorativ cu “viata scurta” de utilizare, realizat MANUAL din hartie, inspirat de lampioanele traditionale chinezesti, pentru a crea in mod natural lumini si umbre, o atmosfera magica care arata ca evenimentul dumneavoastra merita sa fie “unic”. Se potriveste cu sarbatorirea unui moment din viata ta, indiferent daca este vorba despre o cina in doi sau o mare petrecere.

AVETI INTREBARI? Contactati-ne!

*

*

*

*

Reload Captcha

CUM FUNCTIONEAZA

Pentru o scurta demonstratie LightBag®, urmariti videoclip-ul.

Image

FABRICAT IN ROMANIA!

 

Produsele noastre ingenioase sunt printate pe hartie ignifuga si sunt asamblate manual de catre personal calificat, astfel incat sa te bucuri de momentele tale magice.

Layer
Layer
Layer

Nu exista magie fara siguranta. LightBag® are totul.

Utilizarea sistemului inovator SCS (Safe Candle System), am reusit sa obtinem un avantaj competitiv, folosind 100% hartie reciclabila pentru pungi si eliminand in acelasi timp riscul de ardere a pungii prin fixarea lumanarii in interiorul pungii de hartie. Astfel, flacara nu are nici o posibilitate de a atinge peretii, chiar si atunci cand este puternic miscata. (a se vedea filmul demonstrativ plasat pe pagina web).

LightBag®-ul ar trebui sa fie tinut departe de copii, substante inflamabile si materiale. Nu lasati  LIGHTBAG® -ul aprins, nesupravegheat!